zaterdag 13 juli 2013

Tips tegen puistjes

Hee,Iedereen kent het wel, die kleine (of grotere) dingetjes die je door een laagje poeder nog ziet. Vandaag geef ik jullie tips wat je wel en wat je niet moet doen bij puistjes.
Tip 1: Puisjes Patch van action
Je koopt een pakje patch (iets van 0,70 cent) die plak je erop voordat je gaat slapen en de volgende dag is je puistje niet meer rood, alleen een heel klein puntje die je amper ziet en die de dag erna al weg is zonder dat je er iets aan doet.

Tip 2: Niet aankomen en niet krabben!
Als je aan je puistje zit kan je bacteriƫn van je hand op je puisje komen en dan wordt hij roder of groter (of beide).
Niet krabben omdat als je hem kapot hebt gekrabd kan je als je dan ergens anders weer krabt dat besmetten of waar je puisje zat daarnaast besmetten.

Tip 3: Zeezout.
 Doe wat water in een bakje doe daar zeezout in (ong 1/4, dus niet veel water pakken) en daarin  dompel je je watje. Met dat watje ga je over je gezicht. Dit voorkomt ook puisjes.
En als je nu een grote hebt kan je ook nog je watje nat maken en daarover zeezout doen en dat alleen over het puisje doen, en niet zorgen dat hij kapot gaat!

Tip 4: Puisjes maskertjes of gezichts creme.
Kruidvat heeft een pure lijn dat zorgt dat je talg verminderd en dat je dus minder puistjes krijgt. Door die lijn krijg je alleen wel een droge huid. Natuurlijk kan je ook andere producten gebruiken of van andere merken. Tonic helpt bij sommige ook!

Ik hoop dat jullie hier iets aan hadden.
Heb jij nog tips om je puisje(s) te verkomen of weg te halen?

liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten